Logo no.boatexistence.com

Hva menes med modularisering?

Innholdsfortegnelse:

Hva menes med modularisering?
Hva menes med modularisering?

Video: Hva menes med modularisering?

Video: Hva menes med modularisering?
Video: MODULARITY-SOFTWARE ENGINEERING-IIIBSC-PAPER-V(B) 2024, Kan
Anonim

Modularisering er aktiviteten med å dele et produkt eller system inn i moduler som er utskiftbare Målet med modularisering er å lage et system som er fleksibelt for å lage forskjellige forespurte konfigurasjoner, samtidig som det reduserer antall unike byggeklosser (modulvarianter) som trengs for å gjøre det.

Hva betyr modularisering?

Betydningen av modularisering på engelsk

design eller produksjon av noe i separate seksjoner: … utformingen av et utdanningskurs som en serie med moduler (=separate enheter) som kan kombineres på ulike måter: Artikkelen undersøker hvordan læringsutbytte påvirkes av modularisering.

Hva er modularisering i programmering?

modularisering. Muligheten til å gruppere noen linjer med kode i en enhet som kan inkluderes i programmet vårt. parameteroverføring. Hvordan dataene kommuniseres inn til og ut av en funksjon.

Hva er modularisering i C?

Modularisering er en metode for å organisere store programmer i mindre deler, dvs. modulene. Hver modul har et veldefinert grensesnitt mot klientmoduler som spesifiserer hvordan "tjenester" levert av denne modulen gjøres tilgjengelig.

Hva er prosessen med modularisering?

Modularisering er en prosess som bryter ned komplekse systemer til små og løsbare deler Ved å dele opp produktstrukturen i moduler søker bedrifter å optimalisere måten de fungerer og opererer mht. transformerer produktene deres på en mer fleksibel og nøyaktig måte.

Anbefalt: