Logo no.boatexistence.com

Kan du blande schwarzkopf hårfarge med balsam?

Innholdsfortegnelse:

Kan du blande schwarzkopf hårfarge med balsam?
Kan du blande schwarzkopf hårfarge med balsam?

Video: Kan du blande schwarzkopf hårfarge med balsam?

Video: Kan du blande schwarzkopf hårfarge med balsam?
Video: Hårfarge fra Natural & Easy 2024, Kan
Anonim

Ja, men resultatene er kanskje ikke akkurat det du forventer. Mange ønsker å blande hårfarge med balsam for å beskytte håret mot kjemikaliene som finnes i fargen. … Noen mennesker har også lykkes med å blande hårfarge med balsam for å friske opp fargen.

Kan du blande Schwarzkopf Live Color med balsam?

Bare bland en mengde Color Cream på størrelse med en erte med en mengde balsam på størrelse med en tennisball eller LIVE Pastel It! og påfør på lyset eller lyst blondt hår. Vi anbefaler at du tar en teststand før en påføring med full hode.

Kan jeg blande balsam med permanent hårfarge?

Ved å tilsette balsam til permanent farge før du påfører det, kan du beskytte håret ditt og forhindre skade. Velg din balsam. … Bland balsamen inn med hårfargen grundig. Fargestoffet er nå klart, og du kan følge fargeprosessen.

Hva er balsamen som følger med Schwarzkopf hårfarge?

Color Expert Conditioner er spesielt utviklet for gratis bruk med Color Expert eller et hvilket som helst annet hjemmehårfargemerke for perfekt fargeskjønnhet og synlig bedre hårkvalitet.

Kan du blande hårfarge med balsam for å fortynne det?

For å fortynne hårfargen, kan du blande fargen og fremkalleren med balsam for å gi deg mer produkt, eller du kan bruke halvfarge, halv fremkaller og tilsette balsam til fyll opp det gjenværende volumet. I begge tilfeller vil ikke fargen din være så intens som den ville ha oppnådd uten å ha tilsatt balsam.

Anbefalt: