Logo no.boatexistence.com

Hva er en oppfølgings-e-post?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en oppfølgings-e-post?
Hva er en oppfølgings-e-post?

Video: Hva er en oppfølgings-e-post?

Video: Hva er en oppfølgings-e-post?
Video: Hva er egentlig brystkreft? Hvordan oppdages det? 2024, Juli
Anonim

En oppfølgings-e-post er en e-post eller sekvens av e-poster sendt som svar på handlingene til abonnenter. Det stimulerer dem til å velge en bet alt plan i stedet for en gratis prøveperiode, sette opp et møte for B2B, gi tilbakemeldinger, kjøpe et annet produkt på et e-handelsnettsted osv.

Hvordan skriver du en oppfølgings-e-post?

Hvordan skrive en oppfølgings-e-post

  1. Legg til kontekst. Prøv å jogge mottakerens minne ved å åpne e-posten din med en referanse til en tidligere e-post eller interaksjon. …
  2. Legg til verdi. Du bør aldri sende en oppfølging uten å øke innsatsen og demonstrere verdien din. …
  3. Forklar hvorfor du sender e-post. …
  4. Inkluder en handlingsfremmende oppfordring. …
  5. Lukk e-posten din.

Hvorfor sende en oppfølgings-e-post?

Du sender den oppfølgingsmeldingen av en grunn - for å generere forretninger, foreta et salg eller avklare eller lære noe Så du må sørge for at den fanger mottakerens øye og gir dem en slags verdi. På denne måten vil de åpne og svare på meldingen din.

Hvordan fungerer oppfølging av e-post?

Bruk av "oppfølging" i e-postens emnelinje. Når du skriver en høflig oppfølgings-e-post, pleier de fleste naturlig å bruke "oppfølging" i emnelinjen. … I stedet skriv en emnelinje som er relevant for emnet eller formålet med e-posten For å gjøre dette, spør deg selv hva e-posten handler om eller hva du vil at de skal gjøre.

Hva er oppfølging i Gmail?

Gmail Auto Follow Up er en Google Chrome-utvidelse som hjelper deg med å følge opp kundene eller potensielle kunder. Bare sett opp en sekvens med e-poster som skal sendes til potensielle kunder over tid fra Gmail.… Den automatiserer prosessen for deg med personlig tilpassede e-poster til flere kontakter med bare noen få klikk.

Anbefalt: