Logo no.boatexistence.com

Har godson stor g?

Innholdsfortegnelse:

Har godson stor g?
Har godson stor g?

Video: Har godson stor g?

Video: Har godson stor g?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Godson er et gammelt ord, med de første registreringene av bruken fra før 900. Selv om ordet Gud vanligvis skrives med stor bokstav i kristendomskonteksten, staves det små bokstaver i noen generelle termer, for eksempel gudsfrykt.

Er fadderbarn skrevet med store bokstaver?

Følgende «gud»-ord begynner imidlertid alle med liten g, i henhold til de fleste allment aksepterte konvensjoner: … gudfar; gudmor; gudsønn; guddatter; gudbarn; fadder. jævla (eller jævla eller jævla)

Hvordan skriver du fadderbarn?

substantiv, flertall gud·barn·dren. et barn som en fadder tjener som fadder ved dåpen. et barn som en fadder fungerer som fadder for.

Hvorfor bruker folk G-en i gud?

I religiøse tekster er ordet gud vanligvis skrevet med den første bokstaven «G» med stor stor bokstav. Dette er fordi når vi bruker ordet for å referere til ett øverste vesen, blir ordet et egennavn Som du vet bruker vi stor bokstav i et egensubstantiv som en generell grammatikkregel.

Er det guder eller Guds?

Jesus siterte Asaf, som uten tvil snakket på Guds vegne, i den 82. salme, "guder," her, er naturligvis flertall Det engelske språket aksepterer gud(er), som brukt her, enten som entall eller flertall. Men "Gud", som formidler en idé, ikke en ting, er strengt tatt entall.

Anbefalt: