Logo no.boatexistence.com

Draper sneglepellets fugler?

Innholdsfortegnelse:

Draper sneglepellets fugler?
Draper sneglepellets fugler?

Video: Draper sneglepellets fugler?

Video: Draper sneglepellets fugler?
Video: Radu Albot vs. Jack Draper Highlights | 2023 US Open Round 1 2024, Kan
Anonim

Den har en god merittliste for å være effektiv til å drepe snegler og snegler, men den er også giftig for katter, hunder, fugler og andre pattedyr. Det kan til og med skade barn hvis det svelges, men det skader ikke bier eller vannlevende liv. Den rapporterte døden av fugler skyldtes å spise pellets, ikke de berørte sneglene (ref 3).

Er sneglepellets farlig for fugler?

Fugler og pinnsvin tiltrekkes av sneglepellets av lignende årsaker som tamme kjæledyr. Fordi disse dyrene har en tendens til å være mindre, er selv den minste mengde eksponering for de giftige pellets årsaken dødelig.

Vil fugler spise snegleagn?

Kom deg ut og bruk en av de trygge sneglelokkene som Worry Free, Sluggo eller Escar-Go! … Disse nye sneglebetene er ufarlige for fugler. Problemet er at fuglene kan sluke det hele, og etterlater lite til å beskytte plantene mot snegler og snegler.

Draperer organiske sneglepellets fugler?

Likevel er det mange vitenskapelige og anekdotiske bevis som viser at pinnsvin, fugler, hunder og andre skapninger faktisk spiser sneglepellets. Dette, når det gjelder metalldehydpellets, har vist seg å forårsake sykdom og til og med død hos både ville dyr og kjæledyr.

Hva hater snegler?

Snegler og snegler er også kjent for å ha en motvilje mot planter med sterk duft, og lavendel kommer definitivt opp i nesen. Mens mange mennesker elsker den rike lukten av lavendel i hagen og rundt hjemmet deres, vil bløtdyr som bor i hagen bli slått av.

Anbefalt: