Logo no.boatexistence.com

Når spraye roser for bladlus?

Innholdsfortegnelse:

Når spraye roser for bladlus?
Når spraye roser for bladlus?

Video: Når spraye roser for bladlus?

Video: Når spraye roser for bladlus?
Video: How to Naturally kill rid insects Aphids from Roses & Garden DIY 2024, Kan
Anonim

For best resultat bør du bruke såpesprayen din på rosene tidlig om morgenen eller om kvelden Dette reduserer løsningens dehydrerende egenskaper og gir den mest mulig tid til å arbeid med bladlusene. Denne samme såpesprayen hjelper til med å kontrollere andre myke hageskadedyr, inkludert edderkoppmidd, psyllids og mealybugs.

Hvor ofte bør du spraye roser for bladlus?

Du må spraye hver 2. til 3. dag til bladlusene er borte. Ikke glem å påføre sprayen på nytt etter at det regner. Sørg for å spraye hele planten, ikke bare områdene der du kan se bladlus.

Når bør du spraye for bladlus?

Den beste tiden på døgnet å spraye for bladlus

Insekter har en tendens til å være mest aktive tidlig om morgenen. Den beste tiden på dagen å spraye for bladlus er første ting om morgenen Når det gjelder bladlus, er tidspunktet på dagen mindre viktig enn å angripe problemet når du først legger merke til det.

Skal jeg spraye bladlus på roser?

Ved det første tegn på bladlus, bruk en slange til å spraye den berørte rosen og pass på at du sprayer over og under bladene. Bladlus hater vann og vil snart gå videre.

Hva skal man spraye på roser for bladlus?

Såpeløsning: Bland 1 ss såpe (uparfymert) med 1 liter vann. Spray rosen over flere dager med denne blandingen. Avkok av brennesle: Bruk over flere dager til de berørte områdene er fri for bladlus.

Anbefalt: