Logo no.boatexistence.com

Bærte medisinere våpen under andre verdenskrig?

Innholdsfortegnelse:

Bærte medisinere våpen under andre verdenskrig?
Bærte medisinere våpen under andre verdenskrig?

Video: Bærte medisinere våpen under andre verdenskrig?

Video: Bærte medisinere våpen under andre verdenskrig?
Video: Could you shoot at medics in WWII? 2024, Kan
Anonim

Under andre verdenskrig, for eksempel, bar allierte medisinere som tjenestegjorde i Europa og Middelhavsområdene vanligvis M1911A1-pistolen mens de som tjenestegjorde i Stillehavsteatret bar pistoler eller M1-karabiner. Når og hvis de bruker våpnene sine offensivt, ofrer de sin beskyttelse under Genève-konvensjonene.

Skjøt de medisinere i andre verdenskrig?

De allierte hadde en tendens til å respektere Genève-konvensjonen ganske religiøst, og styrkene deres hadde en tendens til ikke å skyte opp ambulanser, sykehustog, medisinere, noe som helst med et stort Røde Kors på.

Er krigsmedisinere bevæpnet?

I de fleste moderne styrker er medisinere bevæpnet og bærer ikke store identifiserende røde kors-tegn. En rifle eller karabin er standard, ofte forsterket med en sidearm fordi medisineren kan måtte gi geværet til pasienten eller andre krigskjemper for å behandle de sårede.

Hva bar tyske medisinere under andre verdenskrig?

I tilfelle en kampsituasjon gjorde det nødvendig, "slapp de" våpenet sitt, fikk et armbånd (enten "Hilfskrankenträger" eller et rødt kors-armbånd), en grunnleggende førstehjelpsveske og hovedsakelig gjenopprettet sårede kamerater fra felten pluss å gi grunnleggende hjelp (bandasjer osv…).

Bærte WW1-medisinere våpen?

Ja, det gjør de. Mens medisinere historisk sett ikke hadde våpen, er dagens kampmedisinere ikke bare trent til å kjempe, men har lov til å forsvare seg hvis de blir angrepet, vanligvis på kort hold og vanligvis som svar på et overraskelsesangrep under behandling eller evakuering av en såret pasient.

Anbefalt: