Logo no.boatexistence.com

Kan du bo i et fyrtårn?

Innholdsfortegnelse:

Kan du bo i et fyrtårn?
Kan du bo i et fyrtårn?

Video: Kan du bo i et fyrtårn?

Video: Kan du bo i et fyrtårn?
Video: Lys opp ferien din - bo på et fyr! 2024, Kan
Anonim

Det er noen forskjellige måter å bo i et fyrtårn på: du kan kjøpe et, leie et eller bli frivillig eller bet alt fyrvakt. Hver av dem har forskjellige ansvarsområder, men selv en utleie kan være en fulltidsjobb.

Hvor mye tjener fyrvoktere?

Lønnsintervaller for fyrvoktere

Lønnene til fyrvaktere i USA varierer fra $26,400 til $60, 350, med en medianlønn på $48, 520. De midterste 60 % av Lighthouse Keepers tjener 48 520 USD, mens de øverste 80 % tjener 60 350 USD.

Eksisterer fyrvoktere fortsatt?

I dag er alle fyrtårn i USA automatisert, med unntak av Boston Light, i Boston Harbor Islands National Recreation Area. En lov ble vedtatt i 1989 som krever at Boston Light forblir bemannet, så en keeper forblir der i dag.

Kan du bo i et fyrtårn i USA?

USA er hjemsted for flere fyrtårn enn noe annet land. Mange av dem ønsker besøkende velkommen til daglige turer, men ikke alle gir muligheten til å overnatte. Disse unike hjemmene gir gjestene den fulle opplevelsen av å bo på et fyrtårn.

Kan jeg overnatte i et fyrtårn?

California har mer enn 40 fyrtårn langs kysten, og mange er åpne for allmennheten. En håndfull av Californias fyrtårn langs den nordlige kysten tilbyr overnatting, som ligner på en feriebolig eller en bed-and-breakfast-innkvartering.

Anbefalt: