Logo no.boatexistence.com

Van seirin mot shutoku?

Innholdsfortegnelse:

Van seirin mot shutoku?
Van seirin mot shutoku?

Video: Van seirin mot shutoku?

Video: Van seirin mot shutoku?
Video: Kopie van Kuroko no basket amv seirin vs touhou 2024, Kan
Anonim

Kuroko unngår så vidt en avskjæring og passerer til Hyuga som scorer det siste målet, Seirin beseiret Seiho, 73–71. I mellomtiden vinner Shutoku kampen sin, 113–38.

Vinner Seirin mot Midorima?

2. kvartal

Midorimas forfalskninger hindrer Kagami i å hoppe I de tidlige stadiene av andre kvartal blir Kagami sett Midorima igjen, og fortsetter denne trenden fra forrige kvartal. Vellykket å stoppe Midorima, Seirin har tatt en ledelse på 7 poeng.

Hvem vinner Rakuzan vs Shutoku?

I løpet av kampens siste sekunder bryter Akashi-ankelen Midorima og sier at kampen er over. Midorima nekter å gi opp og reiser seg for å prøve å blokkere Akashi. Han klarer imidlertid ikke å nå og Rakuzan vinner, 86–70.

Vann Seirin mot?

Seirin High vs Shūtoku High var siste runde i Interhigh-innledende. … Sluttresultatet var stramt, men gikk til slutt til Seirin med 82 til 81.

Van Seirin mot Daichi?

Neste. Seirin High vs Kirisaki Daiichi High er den siste kampen for Seirin i vintercupens innledende finaleliga. Det er en omkamp for kampen deres i fjor, da Kirisaki Daiichi la inn Kiyoshi på sykehus. Seirin vant kampen, og tjente den siste vintercupbilletten.

Anbefalt: