Logo no.boatexistence.com

Hva gjør oizys?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør oizys?
Hva gjør oizys?

Video: Hva gjør oizys?

Video: Hva gjør oizys?
Video: What Does Heroin Do To Your Body? 2024, Juli
Anonim

Oizys var den gamle greske gudinnen for sorg, angst og depresjon. Faktisk er det romerske navnet hennes "Miseria" der det moderne begrepet "elendighet" kommer fra. Hun karakteriserte ånden i den elendige menneskelige tilstanden av dyp tristhet.

Hvilke krefter ville et barn av Oizys ha?

Children of Oizys er styrket av smerten til de rundt dem Children of Oizys er i stand til å oppdage hva som forårsaker smerte, og vil vite den mest effektive måten å kurere den på. Barn av Oizys vil, når energien deres er tappet fra å bruke kreftene sine, oppleve skarpe smerter som ligner på det de har forårsaket.

Hva er Oizys-krefter?

Oizys (olympisk gudinne for elendighet) Krafter/evner: Oizys hadde de typiske olympiske egenskapene, inkludert overmenneskelig styrke, holdbarhet, immunitet mot jordiske sykdommer og en redusert aldringsprosess etter å ha nådd voksen alder.

Hva er historien om Oizys?

Oizys er gudinnen for elendighet og lidelse i gresk mytologi, datteren til Nyx, nattens gudinne, og Erebos, mørkets gud. Hun er tvillingsøsteren til guden Momos, personifiseringen av skylden. Hennes latinske navn er Miseria, som det engelske ordet 'misery' er avledet fra.

Hva er guden Poseidon ansvarlig for?

Poseidon, i gammel gresk religion, guden for havet (og vannet generelt), jordskjelv og hester. Han skiller seg fra Pontus, personifiseringen av havet og den eldste greske guddommeligheten i vannet.

Anbefalt: