Logo no.boatexistence.com

Bør prisvinnende bindestrek?

Innholdsfortegnelse:

Bør prisvinnende bindestrek?
Bør prisvinnende bindestrek?

Video: Bør prisvinnende bindestrek?

Video: Bør prisvinnende bindestrek?
Video: Hyphens vs. dashes | Punctuation | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Hvis du tenker at det refererer til 'prisen' - det er derfor det er bindestrek Det er for å vise at 'award' ikke er et enkelt substantiv i denne setningen. Det er en del av adjektivet 'prisvinnende' - noen som har vunnet en pris eller priser. Substantivet står på slutten - 'forfatteren'.

Er det prisvinnende eller prisvinnende?

Sammensatte adjektiver er bygd opp av et substantiv + et adjektiv, et substantiv + et partisipp, eller et adjektiv + et partisipp. Mange sammensatte adjektiver bør bindes. Substantivet skal være entall. " prisvinnende" består av et substantiv "pris" og et presens partisipp "vinnende "

Delstreker jeg prisvinnende?

Prisvinnende, Prisvinnende bindestrek, i motsetning til prisvinner, prisvinner. Gjelder også med referanse til spesifikke priser, f.eks. Fringe First-vinnende.

Hvordan staver du prisvinnende?

prisvinnende | Business Englishet prisvinnende selskap eller produkt har vunnet en pris i en konkurranse fordi det har vært svært vellykket: en prisvinnende designer/regissør/journalist, osv.

Hva er meningen med prisvinnende?

adjektiv [ADJECTIVE substantiv] En prisvinnende person eller ting har vunnet en pris, spesielt en viktig eller verdifull en.

Anbefalt: