Logo no.boatexistence.com

Har du terpener?

Innholdsfortegnelse:

Har du terpener?
Har du terpener?

Video: Har du terpener?

Video: Har du terpener?
Video: Terpenes in Cannabis and Essential Oils | Mental Health Benefits 2024, Juli
Anonim

Do-Si-Dos ble opprettet ved å krysse den berømte GSC med Face Off OG. Resultatet er en kraftig, avslappende hybrid. Do-Si-Dos terpenprofilen har en stikkende, søt og jordaktig aroma med en mintaktig, søt smak.

Do-Si-Dos stamme terpener?

Do-Si-Dos, også kjent som "Dosi", er en indica-dominant hybrid marihuana-stamme med egenskaper som ligner på dens foreldre, OGKB, en GSC-fenotype. Med glitrende trikomer, lyse pistiller og limegrønne og lavendelblader er denne stammen en fryd for øynene.

Hva er terpenene i do si do?

Do-Si-Dos-terpener

Den vanligste terpenen i Do-Si-Dos er limonene, etterfulgt av karyophyllen og linalool.

Får terpener deg høyere?

Får de deg høy? Terpener vil ikke få deg til å føle deg høy i tradisjonell forstand Likevel anses noen å være psykoaktive, fordi de påvirker hjernen. Selv om terpener ikke er berusende alene, tror noen at de kan påvirke effekten av THC, cannabinoiden som er ansvarlig for den høye følelsen av cannabis.

Har Si Do terpentanker?

Do-Si-Dos er en hybrid av OG Kush Breath - en fenotype av GSC (tidligere Girl Scout Cookies) - og Face Off OG fra Oregon's Archive Seed Bank. … I mellomtiden viser 18 tykke, fremtredende harpikskjertler og en sterk OG Kush-aroma, mens 22 er en lilla, aromatisk fenotype med druesmak som anbefales for å lage ishasj.

Anbefalt: