Logo no.boatexistence.com

Arver en underklasse forekomstvariabler?

Innholdsfortegnelse:

Arver en underklasse forekomstvariabler?
Arver en underklasse forekomstvariabler?

Video: Arver en underklasse forekomstvariabler?

Video: Arver en underklasse forekomstvariabler?
Video: Ангел связанный крючком - МК #13 2024, Kan
Anonim

Underklasser arver offentlige metoder fra superklassen som de utvider, men de kan ikke få tilgang til de private instansvariablene til superklassen direkte og må bruke den offentlige aksessor- og mutatormetoden.

Arver underklasser private instansvariabler java?

En underklasse arver ikke de private medlemmene av sin overordnede klasse … En nestet klasse har tilgang til alle de private medlemmene av dens omsluttende klasse - både felt og metoder. Derfor har en offentlig eller beskyttet nestet klasse som er arvet av en underklasse indirekte tilgang til alle de private medlemmene av superklassen.

Arves forekomstvariabler i Java?

Jeg vet at forekomstvariabler ikke er arvet, men de kan nås i underklassen. Hvis de kan nås i underklassen, betyr det at de er delt mellom superklassen og underklassen, eller at både superklassen og underklassen har en annen kopi.

Kan en underklasse legge til nye private forekomstvariabler?

En underklasse kan legge til nye priv forekomstvariabler, legge til nye offentlige, priv eller statiske metoder, overstyre arvede variabler. En underklasse kan ikke omdefinere en offentlig metode som privat eller overstyre statiske metoder for superklassen. … I polymorfi bestemmer ikke kompilatoren hvilken metode som skal kalles.

Kan du arve private forekomstvariabler?

Underklasser arver offentlige metoder fra superklassen de utvider, men de kan ikke få tilgang til variablene for private forekomster til superklassen direkte og må bruke metodene for offentlig tilgang og mutator.

Anbefalt: