Logo no.boatexistence.com

Hva handler djevelen deltid om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler djevelen deltid om?
Hva handler djevelen deltid om?

Video: Hva handler djevelen deltid om?

Video: Hva handler djevelen deltid om?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Historien handler om Satan som søker å erobre Ente Isla-verdenen, men når han blir konfrontert av helten Emilia, blir han tvunget til å trekke seg tilbake gjennom en port som frakter ham til dagens Tokyo, Japan.

Is Devil er en deltidsanime bra?

The Devil is a Part Timer fokuserer mindre på kamper og drama og mer på de daglige bedriftene til hovedpersonene. Det er en morsom anime som ofte er morsom. … The Devil er en deltidsanmeldelse. Morsomt komedieprogram med litt historie, ganske bra program som du bare kan slappe av og se på.

Hva slags anime er djevelens deltidsansatt?

Djevelen er deltidsansatt! (はたらく魔王さま! Hataraku Maō-sama!, bokstavelig t alt Working Demon King! eller Demon Lord at Work!) er en 2013 fantasy, komedie japansk animeserie basert på lette romaner skrevet av Satoshi Wagahara.

Liker MAOU Chiho?

Chiho er veldig tydelig forelsket i Maou, men han har ennå ikke svart på følelsene hennes til tross for hennes tilståelse. … I den lette romanen sa Maou at han ikke vil at Chiho skal komme nærmere ham enn hun allerede er fordi han er redd hun vil bli såret.

Er djevelen en deltidsansatt?

The Devil is a Part-Timer er et animeprogram som avsluttet sin første sesong for 8 år siden. … Det ble nylig kunngjort at serien er fornyet for andre sesong, 8 år etter at den første sesongen ble avsluttet og The Devil is a Part-Timer sesong 2 er offisielt i arbeid

Anbefalt: