Logo no.boatexistence.com

Sendes apple til speditør?

Innholdsfortegnelse:

Sendes apple til speditør?
Sendes apple til speditør?

Video: Sendes apple til speditør?

Video: Sendes apple til speditør?
Video: 7 iPhone Mail Settings You Need To Change Now 2024, Kan
Anonim

Som du sikkert vet, har Apple nettsteder for dusinvis av land. Men hvis du ønsker å handle i Apple USA, leveres bestillingene kun over hele USA, og Apple sender heller ikke til pakkeformidlere.

Sender Apple til Stackry?

Apple- Apple-butikken selger hele utvalget av MacBook, iPad og IPhones. … Noen ganger vil Apple blokkere pakkeformidlere, men vi har ordrer som kommer ofte fra Apple Store. Hvis de blokkerer bestillingen din, kan du alltid bruke Stackrys personlige handletjeneste.

Hvilken transportør bruker Apple til å sende?

Apple har inngått samarbeid med FedEx og UPS for å levere bestillingene, og de fleste av dem forventes å bli levert samme dag som kunden legger inn bestillingen.

Sender Apple til fraktselskapet?

Som ganske enkelt apple.com med betalingsmåten du velger, og vi sender bestillingen til en hvilken som helst adresse innenfor de 50 USA og Puerto Rico. Vi beklager at vi ikke kan sende bestillinger plassert i USA til adresser utenfor de 50 delstatene og Puerto Rico.

Sender Amazon til speditør?

Amazon rådet oss til å be kjøperen om å kansellere bestillingen med følgende melding: Vi beklager, men vi sender ikke til speditører.

Anbefalt: