Logo no.boatexistence.com

Skal jeg gjøre henger?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg gjøre henger?
Skal jeg gjøre henger?

Video: Skal jeg gjøre henger?

Video: Skal jeg gjøre henger?
Video: Slik gjør du det: Montere henger 2024, Kan
Anonim

The dead hang er en god øvelse å trene hvis du trener for å gjøre pullups fra en overliggende stang eller bare ønsker å forbedre overkroppsstyrken. Døde henger hjelper også med å strekke ut og dekomprimere ryggraden. Forsikre deg om at du gjør døde henger fra en sikker bar.

Er det bra for kroppen din å henge?

The dead hang fungerer først og fremst på overkroppen. Det er en flott strekkøvelse for rygg, armer, skuldre og magemuskler, muliggjort med de motsatte kreftene fra håndflatenes grep om stangen og tyngdekraften til resten av kroppen. … Det døde heng løsner opp musklene i overkroppen.

Er henging bra eller dårlig?

Henget er en utrolig god øvelse for alle, men spesielt for de som ønsker å forbedre grepsstyrken, skulder- og thoraxmobilitet, holdning og kroppskontroll. Den kan, og bør, brukes som et springbrett for andre, vanskeligere belastede øvelser som en pull up eller muscle up.

Er henging skadelig?

Dette begrenser din skulder og øvre- rygg bevegelighet når armene dine går over hodet, saboterer styrken og setter ryggen i en farlig posisjon. Hvis du legger til heng i den daglige rutinen, vil du også se en økning i grepsstyrken og kjernestabiliteten.

Hva er fordelene med å henge?

Å henge – selv uten å svinge eller gjøre pull-ups, har enorme fordeler for vår generelle helse og velvære:

  • Heng forbedrer grepet og underarmens styrke. …
  • Heng øker stabiliseringen av skulderbladet. …
  • Henging hjelper til med å lette ryggradsdekompresjonen. …
  • Typer hengeøvelser. …
  • Mine beste hengetips.

Anbefalt: