Logo no.boatexistence.com

Hvordan er ray forræderen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan er ray forræderen?
Hvordan er ray forræderen?

Video: Hvordan er ray forræderen?

Video: Hvordan er ray forræderen?
Video: 15 Hvad Rimer På Mord 2024, Kan
Anonim

For å finne ut hvem forræderen var, gjemte Norman et tau som gruppen måtte bruke Han fort alte Don at det var bak sengen hans og Gilda at det var i taket på badet i andre etasje. … Etter å ha sjekket dem alle, manglet tauet bak Normans seng, noe som beviser at Ray virkelig var forræderen.

Er Ray forræderen i det lovede Neverland?

Den påfølgende natten inspiserer Norman taustedene med Ray, og ved elimineringsprosessen anklager han Ray for å være forræderen. Selv om han først var nølende, innrømmer Ray etter hvert at han har vært spionen som jobbet for Isabella bak vennene sine.

Forråder Ray Emma og Norman?

Den raskeste måten å svare på dette på er: « Nei, Ray forråder ikke sine beste venner Faktisk er han med på å hjelpe dem med deres rømningsplaner. Og mildt sagt vil han at Norman og Emma skal leve opp til de er 12 år gamle, den alderen storfebarn høstes uavhengig av testresultatene deres.

Er Ray Isabellas biologiske sønn?

Etter noen år som mamma til Grace Field House, hørte hun Ray synge den samme sangen som Leslie en gang spilte for henne. Hun kom så til den sjokkerende sannheten at Ray faktisk er hennes biologiske sønn, en åpenbaring som forlot Isabella i full redsel.

Hvem er forræderen i yakusoku no Neverland?

Norman oppdager at Ray er forræderen og Isabellas informant og konfronterer ham med hvor lojalitetene hans ligger.

Anbefalt: