Logo no.boatexistence.com

Hva er et post-hjernerystelsessyndrom?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et post-hjernerystelsessyndrom?
Hva er et post-hjernerystelsessyndrom?

Video: Hva er et post-hjernerystelsessyndrom?

Video: Hva er et post-hjernerystelsessyndrom?
Video: Post commotio syndrom 2024, Kan
Anonim

Peristerende post-hjernerystelsessymptomer, også k alt post-hjernerystelse-syndrom, oppstår når hjernerystelsessymptomer varer utover forventet restitusjonsperiode etter den første skaden Den vanlige restitusjonsperioden er uker til måneder. Disse symptomene kan omfatte hodepine, svimmelhet og problemer med konsentrasjon og hukommelse.

Hvordan blir du kvitt post-hjernerystelse-syndrom?

Det finnes ingen spesifikk behandling for vedvarende post-hjernerystelsessymptomer. Legen din vil behandle de individuelle symptomene du opplever. Symptomtypene og hyppigheten av dem er forskjellige for alle.

Er post-hjernerystelse-syndrom permanent?

Post-hjernerystelse syndrom kan være permanent hvis du ikke mottar behandling, men kan løses eller forbedres med riktig terapi.

Vil jeg noen gang bli frisk etter hjernerystelsessyndrom?

De fleste med post-hjernerystelse-syndrom er i stand til å komme seg med hvile og ved å minimere stress. De fleste helsepersonell vil også behandle symptomer på post-hjernerystelse syndrom. For eksempel kan migrene eller smertestillende medisiner foreskrives til de med hodepine.

Hvor lang tid tar det før post-hjernerystelse-syndromet forsvinner?

Hos de fleste oppstår symptomene i løpet av de første syv til 10 dagene og forsvinner innen tre måneder. Noen ganger kan de vedvare i et år eller mer. Målet med behandling etter hjernerystelse er å effektivt håndtere symptomene dine.

Anbefalt: