Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er lophophora ulovlig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er lophophora ulovlig?
Hvorfor er lophophora ulovlig?

Video: Hvorfor er lophophora ulovlig?

Video: Hvorfor er lophophora ulovlig?
Video: Peyote: The Cactus With Psychedelic Defenses 2024, Kan
Anonim

Meksikanske kulturer brukte også denne kaktusen i flere religiøse seremonier. "Lophophora" var til Mexico som korset er for kristendommen: et guddommelig symbol som representerer lykke og religiøse idealer. … I dag er «Lophophora Williamsii» ulovlig å dyrke og eie i henhold til Controlled Substances Act of 1970

Er Lophophora Williamsii ulovlig?

Kaktus som peyote er ikke forbudt Meskalin, som de inneholder, er imidlertid et forbudt narkotisk stoff. Regjeringen har ekskludert San Pedro Cactus (Echinopsis Pachanoi) og peyote (Lophophora Williamsii) fra listen over ulovlige stoffer, psykotrope stoffer og forløpere.

Er det ulovlig å dyrke kaktus?

I USA er planten ulovlig å dyrke eller spise med mindre du er medlem av Native American Church. Planten anses som giftig av amerikanske tjenestemenn, men First Nations-folk bruker den som et sakrament og vei til religiøs og personlig opplysning.

Hvilke kaktuser er ulovlige i USA?

Alle Lophophoras er forbudt av den føderale regjeringen fordi de inneholder stoffet meskalin. Bare indianere som bruker peyote i religiøse seremonier har lov til å eie den. Opuntia vulgaris er det passende navnet på en Prickly Pear-kaktus.

Kan du lovlig kjøpe San Pedro?

I USA og mange andre deler av verden kommer San Pedro-kaktusens lovlighet alt sammen med hensikten. Å dyrke San Pedro og andre meskalinholdige kaktus er helt lovlig så lenge det ikke er noen hensikt å selge, tilberede eller konsumere dem som psykedelika.

Anbefalt: