Logo no.boatexistence.com

Hva er sweetmeal digestive kjeks?

Innholdsfortegnelse:

Hva er sweetmeal digestive kjeks?
Hva er sweetmeal digestive kjeks?

Video: Hva er sweetmeal digestive kjeks?

Video: Hva er sweetmeal digestive kjeks?
Video: Chocolate Digestives | Easy Digestive Biscuit Recipe 2024, Kan
Anonim

Ofte referert til som en søtmelkjeks, disse halvsøte kjeksene er det perfekte supplement til te eller annen varm drikke. Et fremtredende trekk i britisk kultur, fordøyelsessystemet er rangert som den fjerde mest populære kjeksen for å "dunke" i te. Flott som snacks eller som dessert til enhver tid.

Hvorfor kalles det en digestive kjeks?

Begrepet "fordøyelseskanal" er avledet fra troen på at de hadde syrenøytraliserende egenskaper på grunn av bruken av natriumbikarbonat da de først ble utviklet. … Først produsert av McVitie's i 1892, er fordøyelseskanalen deres den bestselgende kjeksen i Storbritannia.

Er McVitie's digestive kjeks sunne?

Mcvitie's Digestive

Bedømmelse: Som Jane ganske enkelt sier: "Ernæringsmessig er de ikke forferdelige, men de er ikke den beste kjeksen." Fordøyelsessystemet inneholder nesten dobbelt så mange kalorier som deres Rich Tea-slektning. Likevel, deres høye fullhveteinnhold gjør fordøyelsessystemet til en god kilde til fiber som bidrar til en sunn fordøyelse

Er det sunt å spise digestive kjeks?

Selv om de kan ha en minimal mengde fiber og relativt mindre sukker, , er de ikke helt sunne I følge kjendisernæringsfysiolog Sandhya Gugnani, Sammenlignet med andre vanlige kjeks, er fordøyelsessystemet kjeks hevder å tilby noen ingredienser som har helsemessige fordeler som mye fiber og protein osv.

Hvorfor er digestive kjeks forbudt i USA?

Digestive kjeks: morsomme fakta

Med henvisning til at digestive kjeks mangler noen fordøyelsesegenskaper overhodet, er den velsmakende godbiten forbudt i USA. … Nesten en tredjedel av voksne sa at de hadde blitt sprutet eller skåldet av varme drikker mens de dunket eller prøvde å fiske restene av et kollapset fordøyelseskanal.

Anbefalt: