Logo no.boatexistence.com

By sick building syndrome?

Innholdsfortegnelse:

By sick building syndrome?
By sick building syndrome?

Video: By sick building syndrome?

Video: By sick building syndrome?
Video: What Is Sick Building Syndrome? 2024, Juli
Anonim

Begrepet "sykt bygningssyndrom" (SBS) brukes for å beskrive situasjoner der beboere i bygning opplever akutte helse- og komforteffekter som ser ut til å være knyttet til tid brukt i et bygning, men ingen spesifikk sykdom eller årsak kan identifiseres.

Hva forårsaker sykebygningssyndromet?

Sick building syndrome (SBS) er et navn på en tilstand som antas å være forårsaket av å være i en bygning eller annen type lukket rom. Det tilskrives dårlig inneluftkvalitet.

Når startet sick building syndrome?

SBS ble først identifisert i 1970-tallet, og en rapport fra 1984 fra Verdens helseorganisasjon antydet at opptil 30 % av nye og ombygde bygninger kan ha problemer med IAQ tilstrekkelig til å forårsake helsesymptomer.

Hva er symptomene på sick building syndrome?

Beboere i bygningen klager over symptomer forbundet med akutt ubehag, f.eks. hodepine; øye-, nese- eller halsirritasjon; tørrhoste; tørr eller kløende hud; svimmelhet og kvalme; vanskeligheter med å konsentrere seg; utmattelse; og følsomhet for lukt. Årsaken til symptomene er ikke kjent.

Kan du saksøke for sykebygningssyndrom?

Begrepet «sykebygningssyndrom» refererer til fysiske sykdommer som skyldes vedvarende eksponering for noe fysisk eller psykisk farlig på innendørsarbeidsplassen, og mens de resulterende sykdommene vanligvis er mindre, er det muligfor syke bygningsrelaterte yrkesmessige farer for å gjøre folk så syke at …

Anbefalt: