Logo no.boatexistence.com

Intern sjekk under graviditet?

Innholdsfortegnelse:

Intern sjekk under graviditet?
Intern sjekk under graviditet?

Video: Intern sjekk under graviditet?

Video: Intern sjekk under graviditet?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Juli
Anonim

Rutinetestene du skal ha under graviditeten inkluderer ikke en intern eksamen (inne i skjeden). Hvis graviditeten er ukomplisert, vil helsepersonell først be om å få ta en intern undersøkelse etter at du har gått i fødsel.

Hva er internkontroll under graviditet?

A fysisk undersøkelse av skjeden, livmorhalsen, livmoren, egglederne, eggstokkene og endetarmen Først sjekkes området utenfor skjeden for tegn på sykdom. Et spekulum settes deretter inn i skjeden for å utvide den slik at skjeden og livmorhalsen kan sjekkes for tegn på sykdom.

Når tar legen en intern undersøkelse under svangerskapet?

Bekkenundersøkelser gjøres vanligvis tidlig i svangerskapet. Hvis det ikke er noen komplikasjoner, utføres en ny undersøkelse ved rundt 36 uker, for å se etter endringer i livmorhalsen. Etter det vil legen utføre en undersøkelse så ofte som nødvendig for å avgjøre om personen er i fødsel.

Vil jeg ha en intern eksamen ved 37 uker?

Mange kvinner opplever at helsepersonell kan begynne å ta bekkenundersøkelser ved ca. 37 uker svangerskap. Kvinner bør vurdere å spørre legen eller jordmoren om disse undersøkelsene er nødvendige for å sikre helsen og sikkerheten til henne selv og babyen, før de gir samtykke til denne invasive prosedyren.

Vil en intern eksamen føre til arbeidskraft?

Hvis de bestemmer seg for at det er medisinsk nødvendig å indusere fødsel, vil først legen eller jordmoren din gjøre en intern undersøkelse ved å kjenne inne i skjeden De vil føle livmorhalsen din for å se om den er klar for arbeidskraft. Denne undersøkelsen vil også hjelpe dem med å bestemme den beste metoden for deg.

Anbefalt: