Logo no.boatexistence.com

Hva er wire stranding?

Innholdsfortegnelse:

Hva er wire stranding?
Hva er wire stranding?

Video: Hva er wire stranding?

Video: Hva er wire stranding?
Video: Death Stranding Обзор | Полный Разбор | Хидэо Кодзима | Мнение | Впечатление 2024, Kan
Anonim

Trådtråd er sammensatt av et antall små ledninger bundet eller pakket sammen for å danne en større leder. Strandtråd er mer fleksibel enn solid tråd med samme totale tverrsnittsareal.

Hva er hensikten med stranding for kabler?

Trådede ledere er sammensatt av uisolerte "tråder" av tråd tvunnet sammen. Fordelene med ledertråding fremfor en enkelt tråd med likt tverrsnitt er økt fleksibilitet og levetid for flex-tretthet.

Hva betyr stranding i tråd?

Solide og strandede ledninger brukes ofte i elektrisk utstyr, for eksempel kabelenheter og ledningsnett. Solide ledninger består av en solid kjerne, mens trådet ledning består av flere tynnere ledninger tvunnet til en bunt.

Hva må til for å strande konduktøren?

Den flertrådede lederen har tilstrekkelig fleksibilitet, noe som gjør at lederen er egnet til å kveiles enkelt for å transportere den over lange avstander. For en trådet leder med samme tverrsnittsareal øker lederens fleksibilitet med økningen i antall tråder i lederen.

Hva er type 3-tråding?

I kabelstørrelser større enn 18-gauge, er en type 3-tråd betydelig mindre enn noen type 2-tråd. Som et resultat har type 3-kabler et langt høyere antall tråder for en gitt kabelstørrelse enn type 2-kabler, og antallet tråder øker uforholdsmessig etter hvert som kabelstørrelsen blir større.

Anbefalt: