Logo no.boatexistence.com

Skal jeg fjerne mose fra blomsterbed?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg fjerne mose fra blomsterbed?
Skal jeg fjerne mose fra blomsterbed?

Video: Skal jeg fjerne mose fra blomsterbed?

Video: Skal jeg fjerne mose fra blomsterbed?
Video: 3 tips til en mosefri gressplen 2024, Kan
Anonim

I hager er det ingen kjemikalier for bekjempelse av mose som ikke skader andre planter. Det beste alternativet ditt i blomster-, grønnsaks- og landskapsbed er å skrape mosen av jordoverflaten med en hakke … Mose er ikke skadelig for plenen eller hagen din, men det indikerer at det finnes kan være et drenerings- eller jordkomprimeringsproblem.

Hvorfor er det mose i blomsterbedene mine?

Jordkomprimering: Mose kan lett vokse i komprimerte områder der andre planter ikke vil overleve. Skygge: Mose trenger skygge - fra bygninger, trær eller til og med skyggen av et tett beplantet blomsterbed. Fuktighet: Moss elsker dårlig drenering, overvanning eller til og med en våt sesong. Alle bidrar til å skape et fuktrikt miljø.

Bør du fjerne mose fra hagen?

En mosegrodd plen dreper ikke gresset, men forhold som oppmuntrer til vekst kan gjøre det. Mose er et symptom på et miljø som ikke er riktig for gress, så ganske enkelt fjerning gir bare en midlertidig løsning Å forbedre forholdene slik at de favoriserer vekst av gress er en mer effektiv metode for å bli kvitt mose.

Kan mose ut brukes i blomsterbed?

Moss Out 5 lb Ready-to-Use Lawn Granules Shaker Bag inneholder hurtigvirkende granulat som er utviklet for å hjelpe deg å vedlikeholde vakre plener og blomsterbed. Bruk granulatet som en flekkbehandling for å kontrollere mose og ta vare på plenen din og unngå skade på andre planter.

Hva dreper mose naturlig?

Den enkleste måten å drepe mose naturlig på er med en blanding av 3 ss natron til 1 liter vann. Bruk hansker når du gjør dette til en kanne eller sprayflaske. Påfør deretter mosen og vent på at magien skal skje.

Anbefalt: