Logo no.boatexistence.com

Er dropbox en app?

Innholdsfortegnelse:

Er dropbox en app?
Er dropbox en app?

Video: Er dropbox en app?

Video: Er dropbox en app?
Video: Share Dropbox files to Slack | Dropbox Tutorials | Dropbox 2024, Kan
Anonim

Dropbox-skrivebordsappen kjører på Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer Apper er også tilgjengelige for iOS-, Android- og Windows-mobilenheter. Og du kan overføre og laste ned filer fra dropbox.com ved å bruke de fleste moderne nettlesere. For mer informasjon, gå til brukerstøtteartikkelen vår om systemkrav.

Er Dropbox en app eller et nettsted?

Med Dropbox-skrivebordsappen får du tilgang til filene og mappene som er lagret i Dropbox-kontoen din fra datamaskinen. Når du laster ned og installerer Dropbox-skrivebordsappen, legges tre ting til datamaskinen din: Dropbox-skrivebordsappen.

Hva heter appen Dropbox?

Dropbox lar hvem som helst laste opp og overføre filer til skyen og dele dem med hvem som helst. Sikkerhetskopier og synkroniser dokumenter, bilder, videoer og andre filer til skylagring og få tilgang til dem fra hvilken som helst enhet, uansett hvor du er.

Er Dropbox en Windows-app?

Dropbox-skrivebordet applikasjonen er tilgjengelig for Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer … Når den er installert, vil du ha Dropbox på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac)), Dropbox-mappen i Folder Explorer (Windows) eller Finder (Mac), og den nye Dropbox-skrivebordsappen.

Kan jeg laste ned filer fra Dropbox uten en konto?

Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer. Kan jeg motta delte filer når jeg ikke har en Dropbox-konto? Du trenger ikke en Dropbox-konto for å se filene i en delt lenke, og du kan laste ned disse filene til datamaskinen din. Filer du laster ned fra en delt lenke vil ikke synkroniseres med Dropbox hvis du redigerer dem.

Anbefalt: