Logo no.boatexistence.com

Er mom jeans full lengde?

Innholdsfortegnelse:

Er mom jeans full lengde?
Er mom jeans full lengde?

Video: Er mom jeans full lengde?

Video: Er mom jeans full lengde?
Video: ШОПИНГ В ZARA. ТРЕНДЫ ОСЕНЬ-ЗИМА 2020-2021. ЧАСТЬ 1 2024, Kan
Anonim

Angående lengde, mamma jeans slutter vanligvis like over anklene, og gjør dem derfor kortere enn jeans med rette ben. De gir også større variasjon i lengde fordi de beskårne alternativene er mange.

Skal mamma-jeans være korte?

Mamma-jeans er ment for å sitte høyt på midjen. Når du velger et nytt par, prøv dem og se hvordan midjen sitter – du vil ikke ha jeansene for trange eller for løse.

Skal mamma-jeans være lange?

To: den må vise frem anklene dine – rull faldene opp én gang eller to ganger hvis de er for lange. Og tre: toppen skal ikke være så trang at de sitter som skinny jeans. Det bør være nok plass (tenk en tomme i alle retninger) til at du komfortabelt kan sette deg ned (og spise lunsj) uten å kutte sirkulasjonen.

Hva er mom jean fit?

Hva er mom jeans? Denne jeansen i retrostil var en favoritt blant mødre på 80- og 90-tallet, derav navnet. … I likhet med boyfriend-jeanen har den en avslappet passform, men har en tendens til å sitte høyt på midjen. Løse rundt lårene går de så ned i et avsmalnende ben, så de ser ikke så posete ut tot alt sett.

Hva er forskjellen mellom mom jeans og girlfriend jeans?

Et annet klassisk kjennetegn ved tradisjonelle mom-jeans er den avkortede lengden. Deres store, avsmalnende ben er vanligvis ankellange, men de kan også ha forhåndsrullede eller rullbare falder. På den annen side tilbyr girlfriend-jeans flere alternativer for bedre brukbarhet.

Anbefalt: