Logo no.boatexistence.com

Trenger iOS-apper tilsløring?

Innholdsfortegnelse:

Trenger iOS-apper tilsløring?
Trenger iOS-apper tilsløring?

Video: Trenger iOS-apper tilsløring?

Video: Trenger iOS-apper tilsløring?
Video: I Want This New iPhone Feature on Android! 2024, Juli
Anonim

Derfor er fullstendig kodebeskyttelse kombinert med omfattende kjøretidsbeskyttelse avgjørende for å fullstendig beskytte iOS-appene dine. Velg et sikkerhetsprodukt som bruker avanserte og sterke obfuscation-teknikker på appene dine i tillegg til andre beskyttelsesmekanismer.

Er iOS-apper sikre?

Og brukere kan få tilgang til disse appene på Apple-enhetene sine uten unødig frykt for virus, skadelig programvare eller uautoriserte angrep. På iPhone, iPad og iPod touch er alle apper hentet fra App Store-og alle apper er i sandkasse-for å gi de strammeste kontrollene.

Hva er app-obfuscation?

Dermed er kodeobfuskering en metode for å modifisere en app-kode for å gjøre det vanskelig for angripere å lese eller forstå. Selv om funksjonaliteten til koden forblir den samme, hjelper tilsløring med å skjule logikken og formålet med koden til en app.

Hvorfor trenger vi kodeobfuskering?

Obfuscation betyr å gjøre noe vanskelig å forstå Programmeringskode er ofte tilslørt for å beskytte åndsverk eller forretningshemmeligheter, og for å hindre en angriper i å omvendt utvikle et proprietært programvareprogram. … Obfuscation har som mål å gjøre omvendt utvikling vanskelig og ikke verdt bryet.

Hva er obfuscation i Swift?

Obfuscator - Dette biblioteket gjør tilsløring av hardkodede sikkerhetssensitive strenger, og gjør dem om til byte-arrayer. Med andre ord, i stedet for å sende de hardkodede strengene gjennom appen, må du dekode en byte-array for å avsløre strengen.

Anbefalt: