Logo no.boatexistence.com

Var dette en mislykket mew?

Innholdsfortegnelse:

Var dette en mislykket mew?
Var dette en mislykket mew?

Video: Var dette en mislykket mew?

Video: Var dette en mislykket mew?
Video: Учим цвета Разноцветные яйца на ферме Miroshka Tv 2024, Kan
Anonim

Det er mulig at Ditto opprinnelig var ment å være en mislykket Mew-klon, men ideen ble skrotet et sted under utviklingsprosessen til de originale spillene.

Er Ditto en mislykket form for Mew?

Det er godt etablert at Ditto og Mewtwo begge er kloner av Mew. Vanligvis anses Ditto for å være et mislykket forsøk, mens Mewtwo er det forskeren siktet mot, mer eller mindre.

Er Ditto koblet til Mew?

Det er mange forbindelser mellom Mew og Ditto, noe som viser de har veldig lik genetisk sammensetning. Med alle disse forbindelsene mellom de to Pokémonene, er det rart at de oppfører seg ganske annerledes. Mew er unnvikende og sjelden, der Dittos er generiske og vanlige.

Hvem er sterkere Mew eller Ditto?

Både Ditto og Mew er kraftige fordi de har lignende DNA. Ditto har den kraftige evnen til å forvandle seg til hvilken som helst Pokémon. … Selv om Ditto kan forvandles til nesten hvilken som helst Pokémon, har den noen få feil, i motsetning til Mew.

Kan Ditto slå Mewtwo?

Ditto blir en flott glasskanon mot mewtwo med skyggekule. Den vil dø med den første ShB, men en lvl 30 ditto klarer å skyte 2 ShB før han besvimer, og gjør mer skade enn noe annet enn Ttar, og raskt.

Anbefalt: