Logo no.boatexistence.com

Må jeg erklære forbrukte domfellelser?

Innholdsfortegnelse:

Må jeg erklære forbrukte domfellelser?
Må jeg erklære forbrukte domfellelser?

Video: Må jeg erklære forbrukte domfellelser?

Video: Må jeg erklære forbrukte domfellelser?
Video: Spent Criminal Convictions and Certain Disclosures Law, 2016 2024, Kan
Anonim

Bare ubrukte domfellelser betyr noe Hvis domfellelsen din er brukt, trenger du ikke å erklære den når du søker om forsikring, selv om du blir spurt. … Forsikringsdekningen kan bli dyrere hvis du har en ubrukt dom. Vanlige forsikringsselskaper nekter vanligvis å dekke de med ubrukte domfellelser.

Må jeg avsløre en avsagt dom?

Når en advarsel, irettesettelse, domfellelse eller siste advarsel er brukt, trenger du ikke å avsløre det til de fleste arbeidsgivere. Det er i strid med loven for en arbeidsgiver å etterforske brukte domfellelser med mindre du søker på en jobb som er unntatt fra denne loven.

Må du erklære brukt domfellelse på DBS?

Vir det oppgitte domfellelser i DBS-sjekker? Siden arbeidsgivere ikke lenger er ment å ta hensyn til disse overbevisningene, vil ikke brukte domfellelser vises i grunnleggende avsløringskontroller.

Må jeg erklære brukt domfellelse i Storbritannia?

Når overbevisningen din er brukt, gir loven deg rett til ikke å avsløre dem når du søker om forsikring … De fleste vil bare be om ubrukte domfellelser, selv om noen kan be om ' eventuelle domfellelser de siste 5 årene. Hvis det er brukt opp, trenger du ikke under noen omstendigheter opplyse om det når du søker om forsikring.

Kan arbeidsgivere spørre om brukte dommer?

Ja, men spørsmålet du bør stille vil avhenge av jobben du rekrutterer til. Alle arbeidsgivere har rett til å be søkere om å avsløre detaljer om eventuelle domfellelser som ennå ikke er brukt (dvs. ubrukt) i henhold til vilkårene i Rehabilitation of Offenders Act 1974 (som endret).

Anbefalt: