Logo no.boatexistence.com

Når skal man kalibrere omron blodtrykksmåler?

Innholdsfortegnelse:

Når skal man kalibrere omron blodtrykksmåler?
Når skal man kalibrere omron blodtrykksmåler?

Video: Når skal man kalibrere omron blodtrykksmåler?

Video: Når skal man kalibrere omron blodtrykksmåler?
Video: Omron Blood Pressure Monitors Advanced Accuracy Overview 2024, Kan
Anonim

OMRON-maskiner bør kalibreres minst en gang per år og/eller ved starten/slutten av en studie hvis det anses nødvendig La det være god tid til kalibrering, dette er fullført av huset fra OMRON og tar ca. 5-7 virkedager. OMRON-maskinene har 3 års garanti.

Når bør du kalibrere blodtrykksmåleren?

Hold hjemmeblodtrykksmåleren kalibrert

Automatiske blodtrykksmålere må kalibreres på nytt minst annethvert år – instruksjonene som følger med monitor vil si hvor ofte. Det er her skjermen testes og justeres for å sikre at den gir deg nøyaktige resultater.

Trenger blodtrykksmaskinen min kalibrering?

Selv om hjemmeblodtrykksmålere er kalibrert på fabrikken, sier Goalen at de også må kalibreres og justeres for å passe til personen som skal bruke enheten Hun gjør det ikke anbefaler å bruke håndledds- eller fingerenheter fordi de ikke kan justeres for brukeren.

Hvordan vet jeg om Omron-en min er nøyaktig?

Riktig mansjettstørrelse er direkte relatert til armens omkrets. For å få nøyaktige målinger, er det viktig at du bruker den riktige størrelsen på armmansjetten For å bestemme armstørrelsen, bruk et tøymålebånd og plasser midt mellom albuen og skulderen rundt omkretsen av overarmen.

Kan Omron kalibreres?

OMRON-maskiner bør kalibreres minst én gang i året og/eller ved starten/slutten av en studie hvis det anses nødvendig. Sett av god tid til kalibrering. Dette gjøres utenfor huset av OMRON og tar omtrent 5-7 virkedager.

Anbefalt: