Hvor er akh va'quot-helligdommen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er akh va'quot-helligdommen?
Hvor er akh va'quot-helligdommen?

Video: Hvor er akh va'quot-helligdommen?

Video: Hvor er akh va'quot-helligdommen?
Video: [Zelda BotW] Akh Va'quot Shrine Guide (All Chests) 2024, September
Anonim

Breath of the Wilds Akh Va'quot-helligdom ligger på en høyde bak landsbyen Rito, i Tabantha-tårnregionen i det nordvestlige hjørnet av Hyrule. Det er sørvest for Rito Village, på samme øy som byen i Lake Totori.

Hvor er dah KASO-helligdommen?

Hvor finner du Dah Kaso. Helligdommen ligger sørvest for det store platået, på en vei mellom dette startområdet og den sørvestlige Gerudo Wasteland-regionen.

Hvor ligger Rito Village?

For å få startet denne oppdragslinjen i Free The Divine Beasts-oppdraget, må du dra til Rito Village. Landsbyen ligger i Tabantha-regionen helt vest i HyruleLandsbyen er omgitt av Totorisjøen, og er vanskelig å gå glipp av takket være en slående høy fjellformasjon i nærheten.

Er det en kiste i AKH Va quot-helligdommen?

Akh Va'quot Shrine Walkthrough - Windmills

Merk: det er to trapper bak deg når du kommer inn i helligdommen. … Du må snipe bryteren med en pil for å få den til å bytte plass med turbinen, skyve vindmøllen og åpne en dør til en kiste som holder en gammel kjerne

Hva er det enkleste guddommelige dyret?

Den gigantiske elefanten Vah Ruta er et enkelt førstevalg, ettersom den er nærmest stedet der du først forsøker å rense beistene. Følg veipunktet nordover til Zora's Domain, som du ikke kan gå glipp av fordi det er omtrent en million Zoraer på vei som irriterende vil be deg om å dra dit.

Anbefalt: