Logo no.boatexistence.com

Hva er rhodiumbelagt sølv?

Innholdsfortegnelse:

Hva er rhodiumbelagt sølv?
Hva er rhodiumbelagt sølv?

Video: Hva er rhodiumbelagt sølv?

Video: Hva er rhodiumbelagt sølv?
Video: How to Rhodium Plate Sterling Silver Jewelry 2024, Kan
Anonim

Rhodiumplettering er en pletteringsprosess som brukes i smykker som består av galvanisering av 925 sølvsmykker (også kjent som sterling sølv) med rhodium for å opprettholde eller gjenopprette smykkets glans. Dette gjør rhodiumbelagt sølv til et dyrere edelt materiale enn vanlig 925 sølv.

Hvilken er best rhodiumbelagt eller sterlingsølv?

Om du foretrekker rhodiumbelagte eller sterlingsølvsmykker er basert på preferanser. … Sterling sølv inneholder nikkel og kobber og vil anløpe og gjøre fingeren grønn over tid. Men når belagt med et lag med rhodium, blir sølv et bedre metall.

Hvor gode er rhodiumbelagte smykker?

Det er mange fordeler med rhodiumbelagte smykker. For det første øker glans, glans og holdbarhet I tillegg vil det gjøre smykkene dine mer motstandsdyktige mot riper, og hvis de er sølvfarne, mindre utsatt for anløp. En annen populær fordel med rhodiumbelegg er det faktum at det gjør smykkene hypoallergene.

Vil rhodiumbelagt sølv anløpe?

Rhodium er et svært reflekterende edelt metall (for tiden mer verdifullt enn gull og platina) og brukes til å belegge hvitt gull eller sølv. Det er et svært slitesterkt metall og slitt ikke.

Hvor lenge varer rhodiumbelagte smykker?

Rhodium-belegg varer faktisk bare mellom 3 måneder og et år, avhengig av hvor mye slitasje som kan sees. Du vil vite når ringene dine må belegges på nytt, fordi du vil begynne å se glimt av gult gull som vises gjennom belegget på Rhodium-belegget.

Anbefalt: