Logo no.boatexistence.com

Går befal til kirkegården?

Innholdsfortegnelse:

Går befal til kirkegården?
Går befal til kirkegården?

Video: Går befal til kirkegården?

Video: Går befal til kirkegården?
Video: Do these tokens go to the Graveyard!!! #magicthegathering 2024, Juli
Anonim

Hvis sjefen din ville bli satt på kirkegården eller i eksil, du kan velge å sende den til kommandosonen. Hvis du gjør det, vil den treffe din kirkegård eller eksil og deretter settes inn i kommandosonen neste gang statlige handlinger skjer.

Hvor går sjefer når de dør?

For øyeblikket, når en kommandør dør, får spillerne et valg: sett kommandanten på kirkegården, hvor den kan utløse sine dies-evner; eller returnerer den direkte til kommandosonen, der den ikke utløser dies-evnene.

Kan sjefer ødelegges?

Nei, hvis du velger å sette sjefen din i kommandosonen må du gjøre det før den treffer kirkegården. Hvis du lar den gå til kirkegårdssonen, har du gått glipp av muligheten til å erstatte soneendringen til kommandosonen din.

Hvordan fungerer desertering med befal?

Desertion virker mot sjefer Erstatningseffekten på Desertion er en selverstatningseffekt, som definert i regel 614.15: Noen erstatningseffekter er ikke kontinuerlige effekter. Snarere er de en effekt av en fortryllende trolldom eller evne som erstatter deler av eller hele trolldommen eller evnens egen effekt(er).

Kan en kommandør bli forvist fra kirkegården?

Reglene for sjefen sier spesifikt: "Hvis en sjef vil bli satt i en kirkegård eller eksil fra hvor som helst, kan eieren velge å flytte den til kommandosonen i stedet. "

Anbefalt: