Logo no.boatexistence.com

Hvor bor albatrossen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor albatrossen?
Hvor bor albatrossen?

Video: Hvor bor albatrossen?

Video: Hvor bor albatrossen?
Video: ALBATROS (2011) 2024, Kan
Anonim

De fleste albatrossene strekker seg på den sørlige halvkule fra Antarktis til Australia, Sør-Afrika og Sør-Amerika.

Hvor finnes albatrosser?

De fleste albatrossene finnes på den sørlige halvkule fra Antarktis til Australia, Sør-Afrika og Sør-Amerika. Imidlertid lever de fire nordlige stillehavsalbatrossene andre steder. Tre av dem er i Nord-Stillehavet, fra Hawaii til Japan, California og Alaska.

Hva er albatrossens habitat?

Albatrosser er pelagiske fugler, vanligvis funnet på kaldere havvann der oppstrømning gjør maten mer rikelig. De kommer til land bare for å hekke, og hekker på avsidesliggende, rovdyrfrie øyer, vanligvis langt fra fastlandet. Albatrosser er påfallende fraværende fra Nord-Atlanterhavet.

Hvor bor den store albatrossen?

De store albatrossene strekker seg over Sørhavet, og hekker (for det meste) på isolerte oseaniske øyer. De vandrende albatrossene hekker på øyer rundt Sørishavet, fra Atlanterhavet (Sør-Georgia og Tristan da Cunha), til Det indiske hav og New Zealands subantarktiske øyer.

Hvor sover albatrossen?

I følge Arctic Studies Center ser man noen ganger albatrosser sovende på vannet, men dette gjør dem til enkle mål for spekkhoggere og jegere i kajakker. Tilsynelatende sover de fleste albatrosser mens de glir i luften.

Anbefalt: