Logo no.boatexistence.com

Er leveringsdatoene nøyaktige?

Innholdsfortegnelse:

Er leveringsdatoene nøyaktige?
Er leveringsdatoene nøyaktige?

Video: Er leveringsdatoene nøyaktige?

Video: Er leveringsdatoene nøyaktige?
Video: Committing delivery times based on material AND capacity constraints with Business Central (02 2023) 2024, Kan
Anonim

En estimert leveringsdato er akkurat slik det høres ut - en utdannet gjetning på når bestillingen vil sendes ut Den er ikke alltid perfekt og kan ende opp med å være en dag eller så fri fordi av bestillingsavbrudd (f.eks. forskjellen mellom å legge inn en bestilling kl. 10.00 og 22.00 kan legge til en dag til den totale leveringstidslinjen).

Er beregnede leveringsdatoer nøyaktige?

Det er det samme i de fleste utviklede land. Men data fra Perinatal Institute, en ideell organisasjon, viser at en estimert leveringsdato sjelden er nøyaktig - faktisk er en baby født på den antatte forfallsdatoen, bare 4 % av tiden.

Er leveringsdatoen leveringsdatoen?

For å si det så enkelt som mulig: frakt er datoen da produktet forlater leverandørens lager, mens levering er datoen da pakken kommer frem til kundens dørstokkBegrepene er ofte forvirrende for kundene; du kan imidlertid unngå dette ved å oppgi to datoer: leveringsdatoen og leveringsdatoen.

Inkluderer levering etter dato den dagen?

«Send innen»-datoen er datoen du forplikter deg til å sende en bestilling til kjøperen. Dette er datoen på slutten av den lengste behandlingstiden for en ordre. For eksempel: behandlingstiden din for en vare er 3-5 dager. En kjøper bestiller varen 1. september.

Hva betyr forsendelsesdatoen?

Forsendelsesdato betyr datoen for forsendelse av produktet forespurt av kjøperen i en kjøpsordre.

Anbefalt: