Logo no.boatexistence.com

Trenger meyer sitrontre pollinering?

Innholdsfortegnelse:

Trenger meyer sitrontre pollinering?
Trenger meyer sitrontre pollinering?

Video: Trenger meyer sitrontre pollinering?

Video: Trenger meyer sitrontre pollinering?
Video: How to Hand Pollinate Squash and Pumpkin Flowers | Seed Saving 2024, Kan
Anonim

Når blomstene åpner seg på treet ditt, må de bestøves. Bra at disse trærne er selvbestøvende! Men å ha to eller flere trær vil i stor grad øke mengden av pollinerte blomster. Meyer sitrontrær kan blomstre hele året, men de har to hovedblomstringstider: høst og tidlig vår.

Hvordan pollinerer sitrontrær fra Meyer?

Meyer-sitroner er " selvbestøvende", som betyr at du ikke trenger et ekstra tre for å få frukt. Pollen på treet vil klamre seg til stigmaene i andre blomster, noe som skaper de små sitronene. Ute vil vind og insekter gjøre pollineringen for deg, men inne kan det trenge hjelp.

Trenger du to Meyer-sitrontrær for å produsere frukt?

Og heldigvis er Meyer-sitroner selvbestøvende planter, noe som betyr at du ikke trenger å ha flere planter for at treet ditt skal bære frukt. Det er imidlertid viktig å vite hvordan du skal ta vare på sitrontreet ditt, hvis du vil at det skal produsere rikelig med frukt hele året.

Må sitrontrær bestøves for å produsere sitroner?

Tropene og subtropiske områdene er ideelle for dyrking av sitronproduserende trær. … Siden sitrontrær er selvbestøvende, eller selvfruktende, trenger de ikke pollen fra et annet tres blomster for å produsere frukt. Imidlertid kan pollineringsprosessen hjelpes med en liten pensel.

Vil ett sitrontre fra Meyer produsere frukt?

Pollineringstips

En stor fordel med Meyer-sitrontrær er at de er selvfruktbare. Du trenger bare ett av disse selvbestøvende trærne for å få frukt. Å plante flere vil øke den totale avlingen, men det er ikke nødvendig. Meyer sitron trær begynner å bære frukt til forskjellige tider, avhengig av hvordan de ble dyrket.

Anbefalt: