Logo no.boatexistence.com

Farsaket gulsott døden?

Innholdsfortegnelse:

Farsaket gulsott døden?
Farsaket gulsott døden?

Video: Farsaket gulsott døden?

Video: Farsaket gulsott døden?
Video: Этот игрок приехал с софтом на LAN. История Forsaken. 2024, Kan
Anonim

Død av obstruktiv gulsott de første ukene av kurset er ganske sjelden og observeres bare av og til. Etter en periode som varierer fra fire til seks måneder vil imidlertid pasienter som lider av okklusjon av den vanlige gallegangen vanligvis forverres raskt og dør.

Hvor lenge kan du leve med gulsott?

Median total overlevelse etter utbruddet av gulsott var 1,5 måneder og den var lik mellom gruppene, men forbedret til 9,6 måneder hos pasienter som var i stand til å motta ytterligere kjemoterapi.

Vil gulsott drepe deg?

Gulsot i seg selv vil neppe skade deg med mindre bilirubinet når svært høye konsentrasjoner. Det er imidlertid et tegn på et underliggende problem. Det er for mange mulige årsaker til gulsott til å forsøke å diagnostisere hjemme.

Kan gulsott forårsake død?

Bilirubin, som forårsaker gulsott, er et naturlig biprodukt av nedbrytning av røde blodlegemer, men når det er tilstede i farlige nivåer, kan det forårsake alvorlig hjerneskade eller til og med død hos et spedbarn.

Er gulsott en alvorlig sykdom?

Høye nivåer av bilirubin som forårsaker alvorlig gulsott kan resultere i alvorlige komplikasjoner hvis de ikke behandles.

Anbefalt: