Logo no.boatexistence.com

Er lavc en 4-årig høyskole?

Innholdsfortegnelse:

Er lavc en 4-årig høyskole?
Er lavc en 4-årig høyskole?

Video: Er lavc en 4-årig høyskole?

Video: Er lavc en 4-årig høyskole?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Juli
Anonim

Los Angeles Valley College er en toårig offentlig høyskole som ligger i hjertet av San Fernando Valley, en blomstrende forstad til Los Angeles. Høgskolens oppgave er å tjene som vei til studentenes suksess og karrieremål.

Er LAVC en god høyskole?

LAVC er et flott sted for alle! Alle professorene (som jeg har tatt) var omsorgsfulle og ivrige etter å hjelpe studentene sine med å lykkes. I tillegg har LAVC et flott rådgivnings- og veiledningsteam, som alltid er der for å hjelpe deg. Campus tilbyr også andre ressurser, for eksempel Promise og Puente-programmet.

Kan jeg ta et kurs på nytt hvis jeg fikk AC LAVC?

Med mindre annet er angitt i katalogen, kan et kurs du fikk en "C" eller bedre karakter for, ikke gjentas. Videre kan du ikke gjenta et kurs som du har oppnådd en "Ufullstendig" for.

Hvilken divisjon er LA Valley College?

Los Angeles Valley konkurrerer som medlem av the California Community College Athletic Association (CCCAA) i Western State Conference (WSC) for alle idretter unntatt fotball, som konkurrerer i Southern California Football Association (SCFA).

Hvem er Lavc finansiert av?

Campus gjennomgår for tiden et utvidelses- og renoveringsprosjekt på 704 millioner dollar finansiert av obligasjoner støttet av velgerne i Los Angeles.

Anbefalt: