Logo no.boatexistence.com

Var backstage-rush en ekte konsert?

Innholdsfortegnelse:

Var backstage-rush en ekte konsert?
Var backstage-rush en ekte konsert?

Video: Var backstage-rush en ekte konsert?

Video: Var backstage-rush en ekte konsert?
Video: K/DA - ALL OUT Behind The Scenes Full Interview 2024, Kan
Anonim

Det er siste stopp på BTRs World Tour, og vi går bak gardinen og ser all galskapen som oppstår backstage. Ved å kombinere ekte konsert-opptak ser vi gutta forberede seg til showet og … Les alt. Ved å kombinere ekte konsertopptak ser vi gutta forberede seg til showet og samtidig håndtere backstage-drama.

Hadde Big Time Rush ekte konserter?

Big Time Rush in Concert var debut-turneen til det amerikanske guttebandet Big Time Rush. … Størstedelen av turneen opptrådte på flere radiofestivaler, statlige messer og fornøyelsesparker med rundt 20 000 tilskuere. Vandringen begynte i april 2011 og ble avsluttet i desember.

Er Big Time Rush et ekte band 2020?

Nickelodeons favorittgutteband, Big Time Rush, har offisielt gjenforent og vender tilbake til scenen. Syv år etter sin siste Live World Tour i 2014 kunngjorde gruppen to konsertdatoer for 2021: 15. desember på Chicago Theatre i Chicago og 18. desember på Hammerstein Ballroom i New York City.

Er Big Time Rush et ekte band eller bare et show?

Big Time Rush (også kjent som BTR) er et band i det virkelige liv og i showet. Big Time Rush er et amerikansk gutteband dannet i Los Angeles California i 2009. Bandet består av medlemmene Kendall Schmidt James Maslow Carlos Pena Jr. og Logan Henderson.

Kommer Big Time Rush tilbake i 2020?

Big Time Rush er tilbake. Etter en åtte år lang pause kommer guttebandet tilbake for to forestillinger i 2021. Den LA-baserte gruppen vil opptre på Chicago Theatre i Illinois i desember

Anbefalt: