Logo no.boatexistence.com

Viser peahens halene sine?

Innholdsfortegnelse:

Viser peahens halene sine?
Viser peahens halene sine?

Video: Viser peahens halene sine?

Video: Viser peahens halene sine?
Video: Staysman & Lazz, Staysman, Innertier - Lærerinna 2024, Kan
Anonim

Hunnpåfugler, k alt påfugler, spreder halefjærene sine, men det er ingenting som den visningen en hannpåfugl vil lage når de vifter halefjærene. … De har mye kortere, mildere, brunlige halefjær. De vil spre halefjærene og riste dem, men vanligvis hvis de føler seg truet eller i fare.

Viser kvinnelige påfugler med fjærene sine?

Når påfuglene er klare til å pare seg, vifter de ut sine iriserende halefjær (kjent som tog), før de skynder seg mot hunnene og rister på fjærene for å fange oppmerksomheten deres.

Hvordan kan du skille en hann fra en hunnpåfugl?

Hannene har lange og fargerike haler med iriserende fjærPå den annen side har kvinnelige påfugler eller påfugler korte haler med matte brungrå fjær. Halen til en hannpåfugl kan være rundt to meter lang. Den lange halen utgjør mer enn 60 % av kroppslengden til denne fuglen.

Har kvinnelige påfugler en viftehale?

Hunnene vifter ikke med halefjærene, men de ryster dem når de slåss med andre påfugler eller varsler en annen påfugl om fare i nærområdet.

Bråker peahens?

Støyen er høy og kan føre til klager fra nære naboer. Peafowl bråker, men personlig elsker jeg støyen og blir alltid begeistret når påfuglene begynner å rope. For meg, når påfuglene begynner å rope på påvene, betyr det starten på hekkesesongen for påfugler.

Anbefalt: