Logo no.boatexistence.com

Vil en lom spise en andeunge?

Innholdsfortegnelse:

Vil en lom spise en andeunge?
Vil en lom spise en andeunge?

Video: Vil en lom spise en andeunge?

Video: Vil en lom spise en andeunge?
Video: Аномально вкусно‼️ ЧЕХОСЛОВАЦКИЙ СУП ИЗ ФАРША. Жена Липована в шоке. 2024, Kan
Anonim

Jeg lurte på om den hadde fanget en av andungene, så jeg googlet « do loons eat baby ducks». … Klikk her for å lese om "loon alligatorer". Tilsynelatende vil lom angripe voksne ender og til og med kanadagås, og bruker regelmessig undervannsskjul i angrepet.

Hvorfor dreper lom ender?

Hvis du noen gang opplever andekløe, kan det hende du ombestemmer deg for andungene også! Lommer er veldig territorielle.. de overtar hverandres territorier og dreper kyllinger. Det meste av gråten du hører er territoriemerking.

Draper lommer ender?

--Observasjoner av vanlige lom (Gavia immer) som trakasserer og dreper vannfugler i Nord-Minnesota antyder en innvirkning på ynglende vannfugler ved å påvirke søking og frieri samt yngelforstyrrelser og andunger dødelighet. Mulige fordeler ved slike interspesifikke angrep blir diskutert.

Draper lom babyene deres?

«Intruder loons», sa hun, vil også starte kamp i en annen fugls territorium i et forsøk på å ta over det området, og hvis det lykkes, drepe rivalens kyllinger. I dokumenterte hendelser fra østlige stater kan inntrengerlommer også drepe ungene først, før de engasjerer de voksne.

Hva spiser lom?

I tillegg til fisk, spiser lom også sjøkreps, frosker, igler og snegler. På deres overvintringsområder kan lom-dietten omfatte fisk, krabber, snegler, reker, marine virvelløse dyr og til og med hummer. En overvintrende lom nyter et måltid hummer.

Anbefalt: