Logo no.boatexistence.com

Vil starlink fungere med hindringer?

Innholdsfortegnelse:

Vil starlink fungere med hindringer?
Vil starlink fungere med hindringer?

Video: Vil starlink fungere med hindringer?

Video: Vil starlink fungere med hindringer?
Video: SpaceX Starship Capability Boost, Starlink mission to break record, BE-4 delay and NS-19 2024, Kan
Anonim

De delene av 3D-kuppelen som er røde advarer brukere om at hindringer kan hindre dem i å koble seg til Starlinks nettverk av 1 650 satellitter. Blå indikerer ingen hindringer. Basert på skanneren kan brukere bestemme hvor de best kan plassere Starlink-parabolen.

Kan Starlink blokkeres?

Rikt svar er YES.

Trenger Starlink fri sikt?

Den beste veiledningen vi kan gi er å installere Starlinken din i høyeste mulige høyde der det er trygt å gjøre det, med fri utsikt til himmelen. Brukere som bor i områder med mange høye trær, bygninger osv. er kanskje ikke gode kandidater for tidlig bruk av Starlink.

Kan Starlink gå gjennom trær?

Starlink krever en nesten perfekt siktlinje til satellittene, som ofte er ganske lavt på himmelen. Trær, bygninger og til og med stolper vil lett hindre signalet, så hvis du har høye trær som blokkerer horisonten, er det egentlig ikke noe annet valg enn å reise seg opp og over dem.

Hvordan ser Starlink etter hindringer?

SpaceX oppdaterte Starlink-appen sin med en 3D himmelskanner slik at brukere kan se etter hindringer mot himmelen. Appen genererer en dome over Starlink-disken, og flagger hindringer som kan blokkere tilkoblingen. Starlink sender Internett ned til brukernes terminaler fra et nettverk med 1 650 satellitter.

Anbefalt: