Logo no.boatexistence.com

Hvem er sponset av under armour?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er sponset av under armour?
Hvem er sponset av under armour?

Video: Hvem er sponset av under armour?

Video: Hvem er sponset av under armour?
Video: My new Sponsorship with Under Armour & Sports Direct!!! 2024, Juni
Anonim

Dwayne «The Rock» Johnson slår seg sammen med Under Armour om en godkjenningsavtale. Treningsmerket k alte det et "langsiktig partnerskap." Jarryd Hayne, 38 i San Francisco 49ers, har signert en godkjenningsavtale med Under Armour. Dallas Cowboys quarterback Tony Romo signerte nylig med Under Armour.

Hvilke lag er sponset av Under Armour?

Under Armour er den offisielle sponsoren for 22 FBS-programmer, inkludert Auburn, Cal, Maryland, Northwestern, Notre Dame, Utah og Wisconsin.

Hvem er de største idrettsutøverne under Armour?

Hvilke profesjonelle idrettsutøvere bruker under rustning?

  • Kelley O'Hara – Forsvarer, amerikansk fotball. …
  • Michael Phelps – Phelps kom ut av pensjonisttilværelsen for å dominere i sommer-OL 2016, og la til rekordsamlingen hans på 23 gullmedaljer, med 28 medaljer tot alt.
  • Lindsey Vonn – Utforkjøring, U. S. Ski-lag. …
  • Fortsett å lese:

Hvem eier under Armour-merket?

Kevin Audette Plank (født 13. august 1972) er en amerikansk milliardær forretningsmann og filantrop. Plank er grunnlegger og administrerende styreleder for Under Armour, en produsent av sportsklær, fottøy og tilbehør, med base i B altimore, Maryland.

Hva er g alt med Under Armour?

Under Armour har håndtert en rekke massive problemer i det siste, inkludert 1,3 milliarder dollar i restprodukter i 2018, krympende popularitet blant tenåringer, og en skandale som involverer ledere som drar på strippeklubber og koster penger. utflukter.

Anbefalt: