Logo no.boatexistence.com

Hvor finner jeg passimisk sverd?

Innholdsfortegnelse:

Hvor finner jeg passimisk sverd?
Hvor finner jeg passimisk sverd?

Video: Hvor finner jeg passimisk sverd?

Video: Hvor finner jeg passimisk sverd?
Video: Passim Matching Gift Week - Membership & Donations Drive 2024, Kan
Anonim

Et populært gytested du kan finne Passimian er i Forest of Focus-området med 5 % sjanse for å gyte under norm alt vær. Passimian er en Pokemon Sword Exclusive Pokemon og kan bare finnes i Sword-versjonen av spillet.

Hvordan får du tak i Passimian-sverdet og -skjoldet?

De finnes i utropsbuskene i området. Oranguru er eksklusivt for Pokémon Shield mens Passimian er eksklusivt for Pokémon Sword, så for å få begge må du handle med noen som eier den andre versjonen av spillet for å få den du vil ha.

Er Passimian sjeldent Pokémon-sverd?

Passimian er den berømte rugbyapen Pokémon introdusert i Sun & Moon. I disse spillene var det en veldig sjelden spawn begrenset til ett spesifikt gressområde i en jungel. Den kommer tilbake i Sword & Shield med nøyaktig samme oppførsel, men denne gangen gyter den i en magisk skog.

Hva er den sjeldneste spawnen i Pokemon-sverdet?

Dreepy er sannsynligvis den sjeldneste Pokémonen i Pokémon Sword and Shield fordi den bare gyter på ett enkelt sted under visse værforhold. Denne nye generasjonen pseudo-legendariske dragen finnes bare i Lake of Outrage under overskyet, tung tåke eller tordenvær.

Er Duraludon en legendarisk?

Duraludon er ikke en pseudolegendarisk Pokémon fordi han ikke oppfyller noen av de nødvendige kriteriene. Han har ingen tidligere eller senere utvikling, og basisstatistikken hans er 535, dvs. den er lavere enn 600.

Anbefalt: