Logo no.boatexistence.com

Hvor finner jeg ulvebanen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor finner jeg ulvebanen?
Hvor finner jeg ulvebanen?

Video: Hvor finner jeg ulvebanen?

Video: Hvor finner jeg ulvebanen?
Video: Roy Reiser - Hvor finner jeg toalettet? 2024, Kan
Anonim

Wolfsbane er en alkymiingrediens som finnes sjelden i huler og varulvehuler, men kan også kjøpes hos de fleste urteleger.

Hvor mye koster wolfsbane?

Ikke bekymre deg hvis du ikke har lagerplass, dette våpenet kan kjøpes senere fra The Duke. Selvfølgelig vil dette våpenet ikke komme billig og vil koste deg 120000 Lei.

Kan du kjøpe wolfsbane-blomst?

Aconitum planter er lett tilgjengelige gjennom kataloger og kan være oppført som enten munkeskap eller ulvebane, og etter hvert som populariteten øker, vil du se flere av dem på dine lokale hagesentre.

Hvordan dyrker du ulvebane?

Wolfsbane foretrekker delvis skyggefulle forhold, men kan dyrkes i fullt sollys så lenge den holdes fuktigJorden skal være kjølig og fuktig med en pH-verdi på 5 til 6. Aconitum-planter trenger mellom 5 dager og 250 dager på å spire, det er best å starte frøene i en flate mot en nordvendt vegg før transplantasjon.

Hva gjør wolfsbane med vampyrer?

På grunn av dette er wolfsbane et velkjent våpen mot varulver av vampyrer og mennesker som er "in the know" om det overnaturlige for å underlegge dem ikke-dødelig. Imidlertid er det ingen tilsynelatende langvarige påvirkninger på ulvebanen ved inntak. Dette er fordi det får dem til å bli syke.

Anbefalt: