Logo no.boatexistence.com

Bør alfalfa-pellets bløtlegges?

Innholdsfortegnelse:

Bør alfalfa-pellets bløtlegges?
Bør alfalfa-pellets bløtlegges?

Video: Bør alfalfa-pellets bløtlegges?

Video: Bør alfalfa-pellets bløtlegges?
Video: Switching feed types for Spring - Alfalfa Pellets versus Alfalfa Cubes 2024, Kan
Anonim

Jeg har funnet ut at alfalfa-pellets må bløtlegges om mellom fem og seks timer for å brytes helt ned I vintermånedene legger jeg dem i bløt over natten slik at de er klare til å mates den neste dagen. Dette er imidlertid ikke mulig i de varmere månedene i Arizona på grunn av at pellets blir varme og mugner seg mens de blir bløtlagt.

Må du fukte alfalfa-pellets?

Pelletene kan mates tørre, men mange hester foretrekker at de bløtlegges i vann og mates som en mos. For unge hester, gamle hester og de med tannproblemer kan det være nødvendig å bløtlegge pellets først.

Bløter du alfalfa-pellets til hester?

Når jeg mater høypellets, bruker jeg et forhold på 2:1, kaldt vann til pellets. Dette fungerer for alfalfa, timotei eller frukthagegresspellets. Alfalfa pellets har en tendens til å være litt tørrere (avhengig av været når og hvor de ble laget), så jeg bløtlegger dem i 5 timer for å få dem til å brytes helt ned.

Hvor lenge legger du alfalfa-pellets til hester?

For å bløtlegge Alfalfa Pellets kan du bruke varmt eller kaldt vann. Bløtleggingstiden kan variere avhengig av tettheten til pellets, men som en veiledning forventer vi en 2 timers kald bløtlegging eller 15 minutter varm bløtleggingstid. På samme måte kan pellets stå i bløt hele dagen eller natten.

Bløter du alfalfa-pellets til sauer?

Kan alfalfa-pellets eller -terninger fullstendig erstatte høy? Hvis du spør om sauer, geiter og storfe, svaret er nei. … Å fôre høypellets, spesielt til eldre hester med få tenner, er et aktuelt alternativ, spesielt hvis de bløtlegges i vann først.

Anbefalt: