Logo no.boatexistence.com

Hvor kom begrepet knolling fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor kom begrepet knolling fra?
Hvor kom begrepet knolling fra?

Video: Hvor kom begrepet knolling fra?

Video: Hvor kom begrepet knolling fra?
Video: Кто же такие Венецианцы на самом деле и откуда у них взялся сильнейший флот средневековья? 2024, Kan
Anonim

Begrepet knolling ble laget i 1987 av en vaktmester ved navn Andrew Kromelow som jobbet i Frank Gehrys møbelbutikk. Historien forteller at Kromelow pent ordnet virvar av dagens verktøy i rett vinkel på benkene mens han ryddet opp.

Hvem begynte å knolling?

Start i april 2010 av Austin Radcliffe, Things Organized Neatly-bloggen har blitt en kultfeste for knollere over alt. Den Indianapolis-baserte designeren har tatt imot bidrag til bloggen sin i fem år nå, og gir til og med ut en bok slik at andre kan nyte hans seriøse forståelse av orden.

Hva betyr knolling?

Knolling er en type fotografering du ser nesten daglig på sosiale medier. Disse overhead-bildene der produkter eller gjenstander er arrangert på en flat overflate i parallelle eller 90-graders vinkler i en symmetrisk rekkefølge - det vil si knollingfotografering. Knolling kalles også « flat lay»-fotografering

Når ble knolling opprettet?

Begrepet knolling ble først laget i 1987 av en vaktmester som jobbet i en møbelstoffbutikk som samarbeidet med merket Knoll for å designe stoler. Knoll er kjent for sine kantete møbler, og vaktmester Andrew Kromelow arrangerte verktøy i rette vinkler for å la alt bli sett på en gang.

Hva er en knollingfotografering?

Knolling, i sine enkleste termer er prydlig utforming av et utvalg elementer slik at de er i 90 graders vinkel fra hverandre Dette holder varene organisert og skaper en ren merkbart bilde. Arrangementet av objekter er skutt flatt liggende, så fra et kamera rett over dem.

Anbefalt: