Logo no.boatexistence.com

Vil delfiner angripe haier?

Innholdsfortegnelse:

Vil delfiner angripe haier?
Vil delfiner angripe haier?

Video: Vil delfiner angripe haier?

Video: Vil delfiner angripe haier?
Video: Hvorfor er haier redde for delfiner? 2024, Kan
Anonim

Delfiner er et av havets søteste sjødyr. Men de har vært kjent for å drepe haier Denne oppførselen er ganske aggressiv sammenlignet med et boltrende bilde av delfiner. Når en delfin føler seg truet av en hai, går den inn i en selvforsvarsmodus som lar den overmanne en hai.

Hvorfor er haier redde for delfiner?

Delfiner er pattedyr som lever i belger og er veldig flinke. De vet hvordan de skal beskytte seg selv. Når de ser en aggressiv hai, angriper de den umiddelbart med hele poden. Dette er grunnen til at haier unngår belger med mange delfiner.

Beskytter delfiner mennesker mot haier?

haier er ensomme rovdyr, mens delfiner reiser i grupper som kalles pods. Hver gang et medlem av gruppen er i fare fra en hai, skynder resten av poden inn for å forsvare kompisen sin. Delfiner har til og med vært kjent for å beskytte mennesker i fare for haier.

Angriper delfiner noen gang haier?

"Vi vet at delfiner vil angripe og drepe små haier," sier han og legger til at de også vil drepe andre store fisker og små niser som ikke utgjør noen umiddelbar trussel. De spiser imidlertid vanligvis ikke disse ofrene, og krangelene skjer ofte når delfinene ser ut til å være sosial.

Vil haier gå rundt delfiner?

Ikke egentlig Det er også en vanlig oppfatning at hvis det er delfiner i området, er det usannsynlig at haier er i nærheten. Dette er avhengig av miljøet og arter av hai eller delfin. Haier og delfiner deler samme matkilde, så de er sannsynligvis i samme område samtidig i håp om å få et måltid.

Anbefalt: