Logo no.boatexistence.com

Hva er rekeying-sertifikat?

Innholdsfortegnelse:

Hva er rekeying-sertifikat?
Hva er rekeying-sertifikat?

Video: Hva er rekeying-sertifikat?

Video: Hva er rekeying-sertifikat?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

Ordrebehandling – Rekey eller resue et SSL-sertifikat. Rekeying er prosessen der den private og offentlige nøkkelen endres for et sertifikat. Det er en forenklet ny utstedelse, der bare CSR endres. Gjenutstedelse er prosessen der domenenavn legges til eller fjernes fra et sertifikat.

Tilkaller ny nøkkel til et sertifikat det?

Rekeying et sertifikat tilbakekaller det opprinnelige Se her for GoDaddys støtteside om rekeying, og her for informasjon om sertifikatopphevelseslister. Du bør være OK med å eksportere sertifikatet fra den primære serveren og importere det til den sekundære serveren. Dette er hva jeg gjør med Exchange-serverne mine.

Hva er rekey SSL-sertifikat?

Re-keying av et SSL-sertifikat refererer til å opprette en ny privat nøkkel for sertifikatet ditt, som brukes i prosessen med å kryptere og dekryptere data sendt fra og til nettstedet ditt. Re-keying er kun tilgjengelig for sertifikater installert på kundenes egne servere.

Hva betyr rekeying av data?

I kryptografi refererer rekeying til prosessen med å endre øktnøkkelen-krypteringsnøkkelen til en pågående kommunikasjon-for å begrense mengden data kryptert med samme nøkkel.

Hva er en ny nøkkeloperasjon?

Rekeying er prosessen med å lage en ny nøkkel for systemet For å opprette en ny nøkkel, må kryptering være aktivert på systemet; rekey-operasjonen fungerer imidlertid uansett om det er krypterte arrays eller ikke. … Under omnøkkelprosessen genereres en ny nøkkel og kopieres til USB-flashstasjonene.

Anbefalt: