Logo no.boatexistence.com

Gir sendle emballasje?

Innholdsfortegnelse:

Gir sendle emballasje?
Gir sendle emballasje?

Video: Gir sendle emballasje?

Video: Gir sendle emballasje?
Video: Как красиво упаковать подарок #Shorts 2024, Juli
Anonim

For øyeblikket leverer ikke Sendle emballasje. I stedet kan du dra nytte av bulkkjøp av hvilken type emballasje du foretrekker! Sjekk ut vår emballasjeguide her.

Inkluderer Sendle emballasje?

2. Bruk din egen emballasje (Vanlig veske) Med det vanlige veske alternativet kan du bruke hvilken som helst emballasje du liker (bare sørg for at den oppfyller retningslinjene våre). Pakken din kan ha hvilken som helst bredde eller lengde, men innholdet må være under 500g / 2L (0,002m3).

Er Sendle bra for frakt?

Sendle har en forbrukervurdering på 1,24 stjerner fra 222 anmeldelser, noe som indikerer at de fleste kunder generelt er misfornøyde med kjøpene sine Forbrukere som klager på Sendle nevner oftest kundeservice, telefonnummer og virksomhet dager problemer. Sendle rangerer 204. blant fraktsider.

Hva bruker Sendle til å sende?

Siden Sendle bruker USPS for den første og siste milen av forsendelsen, kan du behandle den som en hvilken som helst annen USPS-pakke (bortsett fra emballasje, vi kommer nærmere inn på det nedenfor). Du kan til og med stikke den i en blå boks! 4.

Hvordan er Sendle så billig?

Send Blends the Country Into Averages, i stedet for å fokusere på sonebaserte priser til alle destinasjoner. Det største problemet med Sendle er at det blander alle pakker i priser basert på landsdekkende gjennomsnitt, i stedet for å tilby de billigste prisene til hver USPS-sone.

Anbefalt: